Peste 130 de polițiști pe străzi de Revelion și Anul Nou

Peste 130 de poliţişti vor acţiona, în medie, în perioada 31 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 pentru ca sătmărenii să petrecută în linişte şi siguranţă trecerea în Noul An. În caz de nevoie, apelaţi la Serviciul 112 sau adresaţi-vă celui mai apropiat poliţist.

Pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului şi a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, peste 130 de poliţişti vor acţiona, în medie, zilnic, în teren.

Poliţiştii vor desfăşura activităţi în domeniul al siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, menţinerii ordinii publice, prevenirii infracţiunilor contra patrimoniului, precum şi pentru prevenirea şi combaterea actelor de comerţ ilicit, în special a produselor alimentare specifice, şi utilizării necorespunzătoare a articolelor pirotehnice.

Toate activităţile vor fi desfăşurate în contextul celor specifice măsurilor de prevenire a răspândirii şi combatere a infectării cu coronavirus.

Deşi Revelionul este marcat de sentimentul de apropiere faţă de familie, prieteni, cunoscuţi și îndeamnă la întâlniri, petreceri şi aglomeraţie, în acest an trebuie să ţinem cont de provocările deosebite aduse de această afecţiune, care nu va lua pauză doar pentru a ne permite să petrecem sărbătorile în același fel ca în anii precedenţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.