Crimele anului 2020 în judetul Satu Mare

Nici anul 2020 nu a trecut fără crime. Mai multe omoruri au avut loc în cursul anului, crime care au zguduit întregul judet.

Carmen Tătăran, tânăra de 18 ani din Pomi dată dispărută în data de 5 martie a fost găsită moartă și îngropată pe un câmp din județul Satu Mare între localitățile Dorolț și Atea! Procuratura a început o amplă anchetă în zona respectivă existând indicii clare care duc spre ideea unei crime. Din cele stabilite până în acest moment se pare că acest lucru s-ar fi petrecut chiar în ziua dispariției ei.

Iubitul acesteia în vârstă de 21 de ani fost prins și reținut în vama Petea, în timp ce voia să iasă din țară. Acesta a fost condamnat la închisoare pe viața.

In 24 iunie, în jurul orei 21.00 Poliția Orașului Negrești-Oaș a fost sesizată în legătură cu un incident petrecut între doi bărbați. Acestia au consumat împreună băuturi alcoolice, iar unui dintre ei l-a înjunghiat pe pe celălalt de mai multe ori. În ciuda manevrelor repetate de resuscitare ale personalului medicală, bărbatul înjunghiat a decedat.

O alta crima oribila a avut loc de aceasta data în orașul Tasnad, în ziua de 13 iulie. Pe fondul geloziei și consumului de alcool, un bărbat și-a înjunghiat soția de mai multe ori în abdomen.

Un incident mai puțin obișnuit s-a întâmplat în ziua de 12 august, în Foieni, unde o femeie a fost găsită în casa cu un cuțit înfipt în piept. Tânăra de 30 de ani a fost preluata de o ambulanța și transportata la spital.

În noapte de 16 spre 17 august, un tânăr de 19 ani din Turulung și-a înjunghiat mortal prietenul de pahar, un bărbat de 24 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.