Ungaria introduce pașaportul Covid, obligatoriu pentru orice călătorie

Nu va fi posibil să participați la evenimente și să călătoriți cu avionul sau alt transport în Ungaria fără un document de călătorie Covid.

Ungaria a dezvoltat deja un sistem de aplicații mobile electronice speciale care va permite cetățenilor să demonstreze că sunt protejați de infecția Covid-19.

Toate informațiile cu privire la starea de sănătate a cetățenilor vor fi în baza de date electronică a asistenței medicale (EESZT).

Vorbim despre așa-numitul pașaport Covid. Fără acesta, va fi aproape imposibil să mergi la teatru, coafor, să participi la orice eveniment sau chiar să urci într-un avion.

Aplicația mobilă constă din două părți. Una este pașaportul Covid-19 în sine, iar cealaltă este o aplicație de control care confirmă protecția Covid pe baza rezultatelor testelor pentru coronavirus, efectuate în ultimele 14 zile și a vaccinărilor.

Pașaportul Covid va conține date care se află deja în sistemul EESZT.

Cererea identifică cetățeanul prin numărul său de asigurări sociale. El furnizează certificatul necesar de protecție împotriva COVID-19, verificând rezultatele testelor pentru coronavirus și istoricul vaccinurilor, alte dosare medicale relevante.

Rezultatele vor fi afișate ca un cod QR care conține un cod de timp și o semnătură electronică. Oamenii vor putea folosi acest așa-numit pașaport Covid nu numai în Ungaria, ci și în străinătate.

Un Comentariu la "Ungaria introduce pașaportul Covid, obligatoriu pentru orice călătorie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.