A dat lovitura in Seara de Craciun ! Un satmarean s-a imbogatit la Loto !

A picture taken on April 9, 2018 shows lottery balls used for the rehearsal of the distribution of the Loto lottery on the set of the “Francaise des Jeux” FDJ in Boulogne Billancourt. (Photo by JOEL SAGET / AFP)

Un negrestean nu va uita toată viața Ajunul Craciunului din acest an. Acesta a câștigat o Dacia Logan si peste un milion de lei, la extragerile Joker de joi, 24 decembrie.

La tragerile Joker de joi, 24 decembrie, s-a castigat premiul de categoria a II-a in valoare de 1.032.398,62 lei la care se adauga un autoturism Dacia Logan.

Biletul norocos a fost jucat in Negresti-Oas, jud. Satu Mare si a fost completat cu doar doua variante simple la Joker, pretul acestuia fiind de 12,50 lei.

De asemenea, la tragerea Loto 5/40 de joi, 24 decembrie, s-a castigat premiul de categoria a II-a in valoare de 145.901,40 lei. Biletul norocos a fost jucat in Vatra Dornei, jud. Suceava si a fost completat cu patru variante simple la Loto 5/40, pretul acestuia fiind de 20,50 lei.

La tragerea Noroc de joi, 24 decembrie, s-a castigat, de asemenea, premiul de categoria a II-a, in valoare de 64.763,46 lei. Biletul norocos a fost jucat in Ploiesti si a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49 si cinci variante la Noroc, pretul biletului fiind de 36,50 lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.