Recunoaștere. Cristina Bala distinsa cu un premiu național

Cristina Bala, director executiv al Asociației Stea a fost distinsă cu premiul „Profesionist din cadrul ONG” în Galei de Decernare „Premiile Drepturilor Copilului Korczak”, EDIŢIA a-XI-a organizată săptămâna trecută de către Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) și Institutul Polonez din București. Acest eveniment, găzduit în mod tradițional de către Teatrul Naţional “I.L. Caragiale” din București, s-a desfășurat în contextul pandemiei Covid-19 în format online cu participarea a peste 100 de reprezentați din domeniul social din țară.

Competiția anuală ”Premiile Drepturile Copilului Korczak”  a devenit o marcă cunoscută și recunoscută la nivel național și internațional, un eveniment anual foarte important pentru sectorul public, privat și mass-media din România. Premiile Drepturilor Copilului poartă numele celebrului pedagog polonez de origine evreiască Janusz KORCZAK, considerat părintele drepturilor copilului. Aceste premii reprezintă o recunoaștere pentru persoanele cu activitate remarcabilă în sfera promovării, protecției şi monitorizării drepturilor copilului, persoane care lucrează pentru sau împreună cu copiii din România în vederea respectării drepturilor acestora.

Distincția acordată Cristinei Bala reflectă munca importantă a întregii echipe a Asociației Stea la Satu Mare în direcția sprijinirii incluziunii sociale a unora din cele mai vulnerabile persoane care trăiesc în zone urbane marginalizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.