Femeie cu piciorul amputat, după ce a fost calcata de o masina pe trotuar

O femeie de 36 de ani din Biharia se află internată în stare gravă pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Oradea, după ce vineri dimineaţă a fost victima unui accident.

Un şofer în vârstă de 34 de ani din Chişlaz, aflat la volanul lui Volkswagen Passat, nu s-a asigurat când încerca să depăşească, pe DN19, înspre Oradea, un autobuz. Astfel, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, iar apoi a lovit poarta unei case, dar şi pe femeia în vârstă de 36 de ani care circula pe trotuar.

Vineri, 18 decembrie, la ora 5.30, pe DN19, în localitatea Biharia, un bărbat de 34 de ani din Chişlaz în timp ce conducea un autoturism înspre Oradea a efectuat o manevră de depăşire a unui autobuz care se deplasa în aceeaşi direcţie nu s-a asigurat din spate şi a intrat în coliziune laterală cu o autotutilitară condusă regulamentar de o femeie de 51 de ani din Marghita. După impact, conducătorul autotuturismului a pierdut controlul asupra direcţiei, a lovit poarta unui imobil şi a accidentat o femeie de 36 de ani din Biharia care se deplasa pe trotuar în calitate de pieton. De asemenea, autoutilitara a fost proiectată în spatele autobuzului condus de un bărbat de 52 de ani”, a precizat comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. 

În urma accidentului, tânăra de 36 de ani din Biharia a suferit multiple leziuni, fiind transportată la spital. „Este în stare instabilă la Terapie Intensivă. A suferit o amputaţie completă de gambă”, a precizat dr. Hadrian Borcea, şeful UPU SMURD.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.