Controale la sange, pe drumurile din judet !

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Satu Mare și efectivele de poliție locală au verificat, în ultimele 24 de ore, aproape 2 200 de persoane și peste 160 de obiective de interes.

193 de poliţişti şi poliţişti locali au acţionat, pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Covid-19, în cadrul a 14 acţiuni punctuale, pe raza județului Satu Mare.

Au fost controlate 89 de autovehicule, dintre care 55 de mijloace de transport persoane.

De asemenea, au fost verificate 38 de societăţi comerciale și 162 de obiective de interes, cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru, precum şi în privinţa respectării măsurilor de protecţie de către personal şi clienţi.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate in total 130 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 24 000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

Recomandările medicale, impuse prin norme legale, trebuie respectate și privite ca unele cu caracter temporar, însă perioada în care acestea rămân valabile depinde numai de comportamentul tuturor cetățenilor care intră în componența comunității.

Deşi se apropie sărbătorile de iarnă, marcate de vacanţă şi sentimentul de apropiere faţă de familie, prieteni și cunoscuţi, în acest an trebuie să ţinem cont de provocările deosebite aduse de acest virus care nu va lua pauză doar pentru a ne permite să petrecem sărbătorile ca în anii precedenți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.