Talhar retinut de politisti

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 43 de ani, bănuit că la data de 11 decembrie, ar fi comis o infracțiune de tâlhărie pe raza municipiului Satu Mare.

În fapt, bărbatul, de 43 de ani, din județul Bacău, ar fi profitat de neatenția unei femei, de 70 de ani, din municipiul Satu Mare, pe care ar fi deposedat-o prin violență de poșeta pe care aceasta o avea asupra sa.

Astfel, în urma activităților de cercetare desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică, persoana bănuită a fost depistată ieri, 17 decembrie, pe raza localității Turț.

Față de bărbatul, de 43 de ani, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare. Prejudiciul în cauză a fost recuperat în proporție de 90 %.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.