În ce condiții vor merge elevii la școală, din 11 ianuarie 2021

Dacă numărul cazurilor noi de COVID-19 va scădea, elevii se vor întoarce la școala din data de 11 ianuarie 2021, a anunţat Jean Badea, subsecretar de stat în Ministerul Educației.

Decizia cu privirea la deschiderea unităţilor de învăţământ o ia Comitetul Naţional care analizează situaţia epidemiologică de la acel moment.

Pe scurt, nu se va schimba nimic dacă numărul cazurilor de COVID-19 nu va scădea”, a declarat Jean Badea, subsecretar de stat în Ministerul Educaţiei.

În același timp, reprezentanţii Ministerul Educaţiei şi Cercetării fac apel la elevi, părinţi şi profesori să respecte cu strictețe, în perioada sărbătorilor de iarnă, măsurile de protecţie impuse de cadrele medicale în perioada de pandemie.

În funcţie de situaţia epidemiologică, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă va decide revenirea la şcoală în format fizic.

Facem un apel la elevi, la cadrele didactice, la părinţi, să respecte măsurile de protecţie sanitară, să fim mai precauţi, mai ales că se apropie perioada Sărbătorilor de Iarnă”, a precizat Cristian Tănase, purtător de cuvânt Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.