Ioana Bran: „A fi parlamentar este, până la urmă, o profesiune de conștiință !”

Deputatii si senatorii s-au intrunit astazi, 15 decembrie, in ultima zi de plen a actualei legislaturi. 

Iată mesajul deputatului Ioana Bran:

Astăzi a fost ultima zi de plen a actualei legislaturi. Am lucrat, cum s-ar spune, până în ultima clipă, și m-am bucurat ca și în această ultimă ședință de plen am putut legifera, din nou, pentru oameni. Acesta este rostul politicienilor și nu necontenita luptă pentru putere!

Îmi doresc ca viitorul parlament să reușească să pună înainte de orice alt interes, interesul românilor. Deputații și senatorii trebuie să găsească puterea să treacă peste adversități și să aibă în vedere că ceea ce au de făcut este să lucreze împreună pentru bunăstarea oamenilor. Eu știu că acest lucru e posibil, chiar dacă, iată, negocierile pentru guvernul dorit de președintele Iohannis sunt în impas. Și chiar dacă președintele refuză să ia act de faptul că PSD a câștigat (și) aceste alegeri.

Le urez viitorilor parlamentari mult succes și multă putere de muncă! Ei sunt cei mai îndreptățiți să construiască un viitor mai bun pentru români pentru că ei sunt reprezentanții aleși ai poporului. Acesta este un statut care trebuie respectat în fiecare clipă. A fi parlamentar este, până la urmă, o profesiune de conștiință!” spune deputatul Ioana Bran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.