Accident in Alba, provocat de un sofer din Satu Mare

Un accident soldat cu ranirea unei femei a avut loc duminică seara în localitatea Căpâlna de Jos. Două mașini au intrat în coliziune. Unul dintre șoferi se afla sub influența alcoolului. Accidentul a fost provocat de un șofer din Botiz, aflat sub influența bauturilor alcoolice, titreaza www.alba24.ro

Duminică, 13 decembrie, în jurul orei 20.00, pe strada Principală din localitatea Căpâlna de Jos, un bărbat de 38 de ani, din comuna Botiz, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Adămuș, județul Mureș.

În urma accidentului rutier, o femeie de 38 de ani, din localitatea Căpâlna de Jos, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru șoferul primului autovehicul, fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și negativ pentru celalalt.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Sursa: www.alba24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.