A facut praf Codul Rutier. Politistii l-au retinut

Polițiștii au identificat în trafic, pe raza orașului Negrești-Oaș, un bărbat pe de 35 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism care nu avea montate placuțe de înmatriculare.

În urma extinderii verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan nu posedă permis de conducere de nici o categorie. De asemenea, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la Spitalul Negrești-Oaș, unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de cel în cauză, s-a dispus masura reținerii pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Negrești-Oaș, cu propunere de luarea unor măsuri preventive.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și refuzul de recoltare a probelor biologice de sânge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.