Ioana Bran: „Vă îndemn pe toți să veniți la vot”

În ultima zi de campanie electorala pentru alegerile parlamentare de duminica, 6 decembrie, deputatul social-democrat Ioana Bran, ii indeamna pe satmareni să vină la vot. „Așa că vă îndemn pe toți să veniți la vot. Să respectați toate regulile de protecție a sănătății și să vă exercitați cel mai important drept cetățenesc”, spune deputatul PSD.

Astăzi se încheie campania electorală pentru alegerile parlamentare, iar duminică, pe 6 decembrie, suntem așteptați cu toții la vot.

A fost și este încă o perioadă grea, în care pandemia de COVID-19 a scăpat de sub control. A fost, de asemenea, un an încărcat de evenimente politice. România este în criză sanitară, dar și într-o criză economică acută. Președintele și guvernul „său” au promis sprijin pe toate palierele, de la sănătate, la susținerea capitalului românesc, de la măști de protecție, la tablete pentru școlarii care învață online. Dar nu s-au ținut de cuvânt …

Poate că mulți dintre dumneavoastră ați obosit. Poate vă gândiți că e absurd să închizi școlile pentru procesul de educație, dar să le deschizi pentru alegeri și vă temeți pentru sănătatea dumneavoastră.

Aveți tot dreptul să fiți obosiți sau să vă temeți! Dar votul este un drept la care nu putem renunța. Schimbarea în bine a României nu poate veni din partea unei minorități politice care se agață cu orice preț de putere. Aceasta nu poate veni decât cu votul fiecăruia dintre noi.

Doar prin vot putem legitima o majoritate căreia să îi pese de oameni și să lucreze pentru ei. Iar când spun acest lucru, mă refer explicit la votul pentru colegii mei social-democrați. PSD este un partid puternic și coerent. Guvernarea liberală, girată în mod neconstituțional de președintele țării, ne-a adus în prag de dezastru.

Alegerile vor limpezi această stare de lucruri. Așa că vă îndemn pe toți să veniți la vot. Să respectați toate regulile de protecție a sănătății și să vă exercitați cel mai important drept cetățenesc”, spune parlamentarul satmarean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.