Unde se vrea, se poate. Cabinet stomatologic nou în comuna Craidorolț

Iată că încet, încet în comunele cu primari gospodari condițiile de viață la țară se apropie tot mai mult de cele de la oraș. O mare bucurie pentru locuitorii comunei Craidorolț a fost anunțată azi de către primărie: deschiderea unui cabinet stomatologic în comună.

“Pentru noi, sănătatea, este una dintre prioritățile noastre, așadar, am mai dus la îndeplinirea unui obiectiv important pentru comuna Craidorolț. Astăzi, 27 noiembrie 2020, cabinetul stomatologic modern, complet dotat, a fost dat spre folosință și pregătit pentru a-și primi pacienții.
Domnul doctor Izman Radu, este cel care își va desfășura activitatea în noul cabinet stomatologic. Am stabilit împreună cu dl. doctor orarul de funcționare a cabinetului după cum urmează:
Luni: 14- 18
Marți: 08- 13
Miercuri: 14- 18
Joi: 08- 13
Vineri: 08- 13.
Menționăm faptul că numărul de telefon și data primirii primilor pacienți, vă vor fi comunicate ulterior, după finalizarea documentelor (contract, autorizație DSP, etc.)
În speranța că v-am dat o veste bună, vă dorim un sfârșit de săptămână liniștit!” este mesajul transmis în această după-amiază de primarul comunei, Daniel Balogh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.