Depuneri de coronite tricolore la Carei

Astazi, 27 noiembrie, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României, Direcția de Cultură a municipiului Carei a depus coronițe cu panglici tricolore la busturile sau plăcile comemorative a unor personalități românești, amplasate în municipiu, în semn de omagiu pentru contribuția adusă la emanciparea spiritului românesc și păstrarea identității naționale.

Tot cu această ocazie, Direcția de Cultură Carei vă oferă online un montaj video care cuprinde secvențe din spectacolele omagiale organizate la Carei, de 1 Decembrie, în anii 2018 și 2019.

Protagoniști: Ansamblul Iedera, Ansamblul Ceatăra, Magic Dance, Club Dance, Corul Seminarului Teologic Ortodox Român Sf. Iosif Mărturisitorul  din Baia Mare, Corul bărbătesc din Finteușu Mare, Ansamblul ”Mugurelul” din Câmpia Turzii, Petrică Mureșan, Marius Ciprian Pop, Adriana și Mariana Anghel.

Acesta poate fi vizionat pe canalul de youtube al Direcței de Cultură Carei și pe pagina de facebook: Carei-Cultură sub denumirea ”Spectacol Omagial: La Mulți Ani, România! Carei, 2018-2019”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.