A produs un accident şi a părăsit locul faptei

Ieri, în jurul orei 18.45, pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea ușoară a unei persoane.

Un bărbat de 52 de ani, din localitatea Terebești care se deplasa cu un autoturism pe direcția Aeroport – centru, a pătruns pe sensul opus de circulație intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 45 de ani, din localitatea Negrești Oaș. După producerea evenimentului rutier conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției, fiind depistat de polițiști în jurul orei 20.00.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, ambilor conducători auto li s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a șoferiței.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.