Vezi localitatile cu cele mai multe imbolnaviri cauzate de Covid

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea nr. 55 din 25.11.2020 privind completarea Hotărârii CJSU nr. 46/03.11.2020 cu privire la stabilirea şi aprobarea măsurilor care se aplică la nivelul judeţului Satu Mare pentru prevenirea şi combaterea infecțiilor generate de COVID-19.

Astfel:

Art.1. Se aprobă lista unităților administrativ-teritoriale în care se aplică măsurile prevăzute în legislație de specialitate acolo unde rata de incidență a cazurilor de COVID-19 la 1000 de locuitori se încadrează între limitele 1,5 și 3, conform anexei nr.1 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art.2. Se aprobă lista unităților administrativ-teritoriale în care se aplică măsurile prevăzute în legislație de specialitate acolo unde rata de incidență a cazurilor de COVID-19 la 1000 de locuitori depășește limita de 3, conform anexei nr. 2 care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art.3. Actualizarea anexelor 1 și 2 se va realiza la un interval de 48 de ore cu obligativitatea respectării măsurilor pentru o perioadă de 14 zile calendaristice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.