Incendiu la casa din localitatea Prilog Vii (Foto)

Azi-noapte, la ora 01:55, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la o casă de locuit din localitatea Prilog Vii.

La fața locului s-au deplasat 1 ofițer și 11 pompieri militari, aparținând Secției de Pompieri Negrești Oaș, cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 6 pompieri voluntari din cadrul SVSU Orașul Nou.

Odată ajunse la fața locului, foțele profesioniste au gasit incendiul manifestându-se cu flacară la nivelul acoperișului. Reacția promptă a pompierilor a salvat o locuiță și o anexă gospodărească, situată în imediata vecinătate .

După lichidarea incendiului, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului jarul sau scânteile provenite din coșul de fum necurățat corespunzător.

În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, însă au ars întreg acoperișul și mobilierul de la parterul clădirii și s-au degradat demisolul clădirii și anexa de depozitat lemne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.