Batran ranit grav intr-un accident

Luni, 23 noiembrie, în jurul orei 11.20, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Negrești-Oaș, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 38 de ani, din localitatea Boinești, care se deplasa cu un autoturism pe strada Ioan Creangă, s-a angajat în depășirea unui moped condus de un bărbat de 74 de ani, din localitatea Boinești, iar la revenirea pe banda de sens nu s-ar fi asigurat corespunzător, astfel că a intrat în coliziune cu mopedul.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 74 de ani, fiind transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferiţa nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Totodată, ambilor participanți la eveniment li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemie.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.