Radu Cristescu îi răspunde lui Adrian Cozma lansând un atac nimicitor la adresa acestuia

Candidatul PSD Satu Mare la Camera Deputaților a transmis azi prin intermediul unui comunicat de presă pe care vi-l redăm integral în cele ce urmează un raspuns dur la anumite considerații pe care candidatul PNL la Camera Deputaților Adrian Cozma le-ar fi făcut la adresa lui.

Răspuns către un inteligent asimptomatic

După ce în campaniile electorale anterioare a făcut pe durul și și-a atacat violent contracandidații, eternul candidat Adrian Cozma joacă acum rolul domnișoarei de pension. Sătmărenii nu cred că au uitat dezbaterile televizate de la alegerile locale, în cadrul cărora fostul candidat liberal la funcția de președinte al CJ Satu Mare și-a atacat și și-a jignit contracandidații. Acum, de când e președinte PNL Satu Mare joacă rolul de băiat finuț și educat. Dacă vreți să aflați cine este Adrian Cozma, nu aveți decât să căutați în presa de bulevard ( https://www.cancan.ro/o-parte-din-viitorul-parlament-va-arata-foarte-bine-ei-sunt-macho-candidatii-azi-adrian-cozma-14961931 )

Veți găsi un articol savuros legat de acest personaj penibil și de bani gata, ”cunoscut în zonă atât pentru eşecurile de la alegerile locale, cât şi pentru chefurile de pomină la care ia parte”, potrivit Can Can. Se supără degeaba când i se amintește de legăturile cu contrabanda de țigări. Poate că ar vrea să uite de perioada în care a fost vânzător la duty-free, dar cei care s-au ocupat cu traficul de țigări au memorie bună. L-au căutat chiar și mai târziu, după ce a absolvit o facultate de drept privată, de renume internațional, devenind pe căi numai de el știute avocat. Nu degeaba prin Satu Mare i se spune ”avocatul contrabandiștilor”. Acesta este individul care a vrut să fie polițist, consilier local, primar și președinte al Consiliului Județean, iar acum vrea să devină parlamentar în culorile unui partid penal și criminal. Din păcate, nu stă prea bine nici cu memoria. Ai uitat micuțule bărbățel politic când mă căutai prin București, împreună cu mentorul tău din Satu Mare, să vorbesc cu Băsescu ca să te bag în PMP. Ai uitat micuțule personaj cum ți-ai pus același mentor să mă sune ca să te las în pace la emisiunea de la Antena3, unde te-ai făcut singur de cacao. Ți-a spus moderatoarea că nu stăpânești sensul cuvintelor și că se miră cum ai ajuns să candidezi la o funcție așa de importantă cum e cea de președinte de Consiliu Județean. Am auzit că m-ai făcut păcălici. Îți reaminesc că păcăliciul era un personaj simpatizat și iubit de toată lumea, pe când un traficant de țigări, cum ești tu, le oferă copiilor și tinerilor doar otravă din țigările netimbrate, îmbolnăvindu-i pe toți.

Celor care vor să-și aprofundeze cunoștințele despre Adrian Cozma, candidatul PNL Satu Mare la Camera Deputaților, le pun la dispoziție încă două linkuri captivante:

https://www.avertisment.net/judetul-satu-mare-pe-mana-unui-traficant-de-influenta-si-a-unui-traficant-de-tigari/ respectiv https://www.cotidianul.ro/marele-inaintas-vasile-blaga-in-ofsaid/a transmis azi Cristescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.