Stadiul lucrarilor la noile sectii ale Spitalului Judetean

Președintele Pataki Csaba, alături de șeful de cabinet, Nagy Szabolcs și directorul Direcției de Sănătate Publică Satu Mare, Macrina Mihai, au vizitat astăzi cele trei șantiere deschise la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.

În curtea spitalului a fost deja ridicată noua construcție modulară în care va funcționa secția de Neurologie. Au fost turnate șarpantele și se instalează racordurile pentru utilități.

Lucrările de reabilitare a secției ATI sunt și ele în grafic. Se lucrează la refacerea instalației electrice și la instalarea rețelelor medicale.

S-au făcut pași importanți și în modernizarea secției Urologie. A fost refăcută întreaga rețea de utilități, iar în următoarea lună vor fi încheiate lucrările de finisare.

Ne dorim ca termenele de realizare a acestor lucrări să fie cât mai scurte, astfel încât pacienții să beneficieze de cele mai bune condiții de cazare și tratament. De aceea am cerut constructorilor să urgenteze lucrările și să își desfășoare activitatea în două schimburi, dar și în weekenduri. Avem nevoie de o infrastructură cât mai bună în toate secțiile medicale pentru a face față acestei perioade de criză sanitară”, a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.