S-a aflat de unde poți lua COVID cel mai des

S-a aflat care sunt cele mai mari surse de infectare Covid. Cunoscutul medic, Tudor Ciuhodaru, a avertizat că principalele surse de infectare sunt locurile de muncă și transportul în comun.

Noi muncim, trebuie să mai și muncim. Dacă nu murim de virus, murim de foame. Testarea extinsă, inclusiv a contacților asiptomatici, ne putea permite să ne asigurăm activitățil normale. Este evident că locurile de muncă, transportul în comun, de asta tot spun de atât timp și n-am văzut nicio măsură”, a precizat Tudor Ciuhodaru.

Cunoscutul medic a susținut că există o variantă care ar trebui să o luăm în calcul și care ne-ar ajuta să avem un Crăciun în siguranță. Ciuhodaru a vorbit și despre subiectul privind testarea extinsă. În opinia sa, această soluţie folosită în Slovacia, ar trebui efectuată şi în România.

Este singura opțiune sănătoasă de a trece peste această pandemie, pe lângă restul măsurilor. Slovacia a reușit să scadă rata infectărilor cu 60%. Este cel puțin o soluție pe care s-o iei în seamă”, a spus Tudor Ciuhodaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.