Perchezitii în judetul Satu Mare

Procurorii DIICOT efectueaza în aceasta dimineață un numar de 386 de percheziții, în 24 de dosare penale. Mascatii au descins și în judetul Satu Mare.

Ampla acțiune vizează 20 de grupări infracționale.

Ancheta coordonată a procurorilor DIICOT a fost declanșată ca urmare a faptului că, în ultimele luni, lideri ai unor importante grupări de criminalitate organizată care acționau în vestul Europei au revenit în țară ca urmare a pandemiei și și-au reluat aici parte din activitatea infracțională.

Astfel, miercuri dimineață se fac percheziții în 24 de dosare penale.

Percheziţiile se derulează concomitent în: Bucureşti şi în județele Botoşani, Suceava, Iaşi, Neamţ, Galaţi, Vrancea, Covasna, Braşov, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Constanţa, Călăraşi, Ilfov, Teleorman, Argeş, Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea, Alba, Caraş-Severin, Timişoara, Arad, Bihor, Satu Mare, Cluj şi Bistriţa Năsăud.

Acţiunile procurorilor DIICOT şi Poliţiei Române, declanşate la nivel naţional, vizează activitatea mai multor grupări infracţionale implicate în majoritatea formelor de criminalitate organizată, respectiv trafic de droguri de risc şi de mare risc, trafic de persoane, proxenetism, trafic de migranţi, camătă, criminalitate informatică, evaziune fiscală, spălare de bani, contrabandă, trafic de migranţi, înşelăciune sau şantaj. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.