Ioana Bran: „Nu știm prea multe ce ne așteaptă în 2021”

Chemat azi, 9 noiembrie în Parlament pentru a vorbi despre construcția bugetara, premierul Ludovic Orban s-a lansat în critici la adresa PSD. Potrivit deputatului social-democrat de Satu Mare, Ioana Bran, cu o asemenea atitudine pe care o afiseaza Guvernul PNL, „nu știm prea multe ce ne așteaptă în 2021”.

Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaților l-a invitat astăzi pe primul ministru să prezinte stadiul construcției bugetare pe anul viitor.

Președintele PNL a dat curs invitației, dar cu un singur scop: pentru a acuza PSD și pandemia că nu au reușit să facă nimic într-un an. Tipic.

În plus, Ludovic Orban a promis creștere de venituri din… colectarea mai bună a taxelor și impozitelor. Adică eficientizarea ANAF, ceea ce dl Cîțu nu a reușit să facă de când ocupă fotoliul de ministru de Finanțe!

Dar dincolo de discursul premierului, nu pot să trec cu vederea cele spuse de liderul deputaților PNL, Florin Roman, care a modificat textul unei rugăciuni pentru copii ca să rimeze cu … „pesedeu”. Este incalificabil și cred că și colegilor lui le este rușine cu el. Sau așa ar trebui.

Așadar, nu știm prea multe despre ce ne așteaptă în 2021. Doar câteva promisiuni pe care nu știu cine le mai crede. Dar suntem în campanie electorală, nu?”, spune parlamentarul social-democrat de Satu Mare, Ioana Bran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.