6 ani de la uciderea Gabrielei Dorgai. Criminalul, în liberatate

Marți, 10 noiembrie, se implinesc 6 ani de la moartea Gabrielei Dorgai, fosta actrița a Teatrului de Nord Satu Mare. Aceasta a fost ucisa pe malul Somesului, la o aruncatura de bat de centrul municipiului Satu Mare.

Cu toate ca au trecut 6 ani de la aceasta tragedie, criminalul se afla încă în libertate. Au fost audiate zeci de persoane, prelevate probe de la fata locului dar și probe ADN, însă anchetatorii nu au ajuns la niciun rezultat.

Gabriela Dorgai, actriță la Teatrul de Nord Satu Mare a fost găsită azi, 10 noiembrie, moartă pe malul Someșului. Din primele cercetări reiese că femeia a fost violată iar apoi ucisă. Cadavrul Gabrielei Dorgai a fost descoperit la orele amiezii, pe malul Someșului, în dreptul reprezentanței locale ACR.

O tânără care se plimba cu bicicleta pe dig a văzut o poșetă aruncată într-un tufiș și s-a apropiat să o ia. În poșetă erau bani și un telefon mobil. Tânăra a luat poșeta și a dus-o acasă la bunica ei. Bătrâna a anunțat Poliția iar tânăra s-a întors cu oamenii legii să le arate locul unde a găsit poșeta.

După verificarea zonei a fost descoperit și cadavrul actriței, în vegetația de pe malul râului. Din primele cercetări reiese că femeia era dezbrăcată, întinsă pe spate și avea doar o cizmă. Polițiștii au găsit urme pe dig în jos, și se pare că femeia a fost târâtă până pe malul Someșului. Din primele indicii reiese că actrița a fost violată iar apoi ucisă. Aceasta avea bani în poșetă, astfel că este exclusă varianta unui jaf.

Oamenii legii au izolat zona și a început prelevarea probelor. La fața locului a fost adus un câine special dresat.

Actrița, în vârstă de 41 de ani a participat înainte cu o seara la premiera piesei „Inimă de câine”, spectacol susținut pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare.

Gabriela Dorgai a fost actrița Teatrului de Nord din 1990. A divorțat în 2010, căsătorie din care avea o fiica. Potrivit celor apropiați în ultima perioadă actrița a fost profund afectată de faptul că în urma divorțului, custodia fiicei a fost atribuită fostului soț.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.