Tel Verde pentru sesizari

Având în vedere epidemia de COVID 19, la nivelul Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției, au fost operaționalizate numărul de TEL VERDE 0800800165 iar începând cu luna octombrie, a fost operaționalizat și numărul de Whatsapp 0755021218, ca și serviciu complementar al numărului de tip TEL VERDE, ambele fiind dedicate sesizării neregulilor privind nerespectarea măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19.

Astfel, în luna octombrie a.c., prin intermediul numărului de tip TEL VERDE au fost făcute 9 sesizări privind nerespectarea măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19, pe raza județului Satu Mare.

Sesizările s-au referit în principal la faptul că diverse persoane care se aflau în interiorul unor societăți comerciale, de pe raza județului Satu Mare, nu purtau masca de protecție.

Din cele 9 sesizări efectuate, în 7 cazuri, aspectele sesizate nu s-au confirmat, astfel că nu s-a impus luarea de măsuri, iar în celelalte 2 cazuri în care s-au confirmat aspectele sesizate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale de către polițiști.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.