PSD Satu Mare si-a lansat candidatii pentru parlamentare

Lansarea candidaților la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie a fost tema conferinței de presa organizata astăzi, 6 noiembrie la sediul Organizației Județene a PSD Satu Mare.

Alături de candidații aflați pe primele locuri pe lista PSD, a fost prezent și președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Ioan Oneț.

“Alături de colegii din PSD am dovedit de fiecare data că se poate face o administrație publica performanta centrata pe nevoile cetățenilor. În cei 20 de ani de administrație am dobândit o experiență bogată. Voi fi vocea sătmărenilor în Parlamentul României”, a declarat candidatul PSD Satu Mare la Senat, dr. Radu Roca.

“În Parlamentul României mă voi lupta ca populația sa aibă acces la credite ieftine. Tara Oasului îmi doresc sa devină un spațiu turistic competitiv. Pe lângă aceasta doresc sa pun umărul sa aduc cât mai multe fonduri europene pentru judet”, spune Iosn Tibil, cel care ocupa poziția a doua pe lista propusa de PSD Satu Mare pentru Camera Deputaților.

“Din păcate, aceasta campanie electorala se organizează sub patronajul celui mai incompetent, corupt, mincinos guvern postdecembrist. Sa organizezi campanie în condițiile de pandemie este un adevarat genocid. De ce este mincinos? Au promis ca vor mari pensiile … Au mințit. Ca vor dubla alocațiile copiilor … Au mințit. În 6 decembrie avem de făcut o alegere grea. Cu PSD trăiești … Cu plăcere mori. Trebuie sa nu ne lăsăm intimidați, sa nu ne lăsăm speriați în 6 decembrie. Acest Orban trebuie oprit. Haideti sa trăim alături de PSD, Doamne Ferește sa murim alături de PNL”, spune Radu Cristescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.