Incendiu la un depozit de baloti

Ieri, la ora 11.41, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la un depozit de rotobaloți din localitatea Culciu Mare.

La fața locului s-au deplasat 8 pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și 6 pompieri voluntari aparținând SVSU Culci dar și reprezentanți ai Primăriei Cărășeu cu un excavator.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență, fiind cuprinse de flăcări mai multe materiale combustibile: rotobaloți de fân și paie.
Având în vedere cantitatea mare de materiale combustibile depozitate, acțiunea de limitare și lichidare a incendiului a durat 5 ore, în tot acest timp, autospecialele făcând alimentare de la un hidrant stradal și din sursă naturală.

După lichidarea incendiului, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului efectul termic generat de jarul unei țigări.

În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, însă au ars 100 de rotobaloți de fân și paie și s-au degradat 50 de rotobaloți de fân și paie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.