Podul peste Somes, uneste Seiniul de Pomi (Foto)

Judetele Satu Mare și Maramures s-au unit, incepand de astăzi, 2 noiembrie, existand o noua legătura intre localitatile Seini și Pomi. Este vorba despre mult asteptatul pod peste Somes, care uneste cele doua puncte.

Am promis în luna septembrie, împreună cu constructorul, că la finele lunii octombrie, început de noiembrie, podul peste Someș va uni cele două localități, Seini și Pomi.

Iată că azi am trăit împreună cu primarul Cosmin Krisan bucuria de a ne vedea uniți, județele Maramureș și Satu Mare având o nouă legătură, care va aduce numai beneficii zonei. O zi istorică, în care practic, podul este așezat, putând fi traversat cu piciorul, pentru moment doar de către harnicii constructori. Fiecare etapă, zi de lucru ne aduce tot mai aproape de momentul în care podul va fi practicabil, o lucrare pe cât de utilă, pe atât de atrăgătoare, cu căi de acces moderne, iluminate și bine executate. Ne-am unit mâinile cu domnul primar al comunei Pomi, în semn de bucurie și prietenie, un gest simbolic, un semn al triumfului unui proiect grandios” este mesajul primarului orașului Seini, Gabriela Tulbure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.