Ministrul cere monitorizarea orelor on-line. Semnale de la părinţi că orele nu se desfășoară

?????????????????????????????????????????????????????????

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a făcut, luni, un apel către inspectorii şcolari generali să monitorizaze lecţiile desfăşurate în sistem online.

Fac un apel către inspectorii şcolari generali, generali adjuncţi, inspectorii şcolari din cadrele inspectoratelor şcolare să intensifice activitatea de monitorizare a lecţiilor desfăşurate în sistem online şi spun acest lucru pentru că în cadrul Ministerului Educaţiei vin tot mai dese semnale de la părinţi şi elevi că nu se desfăşoară aceste activităţi didactice în sistem online”, a spus ministrul Educaţiei.

Monica Anisie a precizat că, în această perioadă, ministerul va realiza împreună cu inspectoratele şcolare activităţi de inspecţie, de monitorizare a activităţilor didactice care se desfăşoară în sistem online.

MEC va realiza în această perioadă împreună cu inspectoratele şcolare activităţi de inspecţie, de monitorizare. De altfel şi sindicatele au fost cele care au dorit să participe alături de inspectorate la aceste activităţi de monitorizare a activităţilor didactice desfăşurate în sistem online”, a menţionat ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.