Fără petreceri de Revelion

Premierul Ludovic Orban a cerut celor care se gândesc să participe la petreceri de Revelion să amâne distracția. Orban face un apel la cei care continuă să organizeze şi să participe la petreceri private să amâne aceste evenimente, explicând că riscul de transmitere a virusului la aceste petreceri este „uriaş”.

Primul ministru anunţă că petrecerile de Revelion nu vor putea fi organizate, iar românii care vin în ţară de Crăciun vor intra în carantină dacă se întorc din ţări cu un indice de infectare mai mare decât cel înregistrat de România.

El a anunțat că nu vor putea fi organizate petreceri de Anul Nou. Riscul de transmitere a virusului la aceste petreceri este ”uriaş”, a mai spus Orban.

Duminică, primul ministru a anunțat și că românii care vin în ţară de Crăciun vor intra în carantină, dacă se întorc din ţări cu un indice de infectare mai mare decât cel înregistrat de România.

Premierul Ludovic Orban afirmă că petrecerile de Revelion sunt considerate evenimente private care intră în categoria celor interzise de actele normative adoptate pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.