De ce este nevoie de alegeri, fix în data de 6 decembrie ? Explicatia halucinanta a premierului

Nu contează ca zilnic ni se indoapa mintea cu pericolul „virusului ucigas” ! Ni se vorbește de infectari în masa, de zeci de cazuri raportate zilnic ! Ni se impun restrictii ! Ni se spune ca nici Craciunul nu va mai fi ca altadata !, etc. Însă, alegerile nu reprezintă un pericol. În rândurile care urmează, cititi explicatia halucinanta a premierului Romaniei ! Cum argumenteaza Orban necesitatea alegerilor ! Deci, vorbim despre interese politice, ori despre pandemie ?

Rationati și trageți dumneavoastră concluziile cu privire la ce este pe primul plan, pentru cei aflati la fraiele tarii !

Premierul Ludovic Orban a declarat sâmbătă că e nevoie de alegeri parlamentare, adăugând că în cazul în care scrutinul programat pentru 6 decembrie nu se va desfăşura, „Renate Weber o să rămână în fruntea Avocatului Poporului şi o să fie în continuare responsabilă pentru sesizări la Curtea Constituţională care au dus la creşterea dramatică a numărului de infectări” cu noul coronavirus, spune șeful Executivului.

Derularea campaniei electorale nu prezintă niciun risc suplimentar privitor la răspândirea virusului. În cazul în care candidaţii, echipele de campanie respectă regulile, nu există niciun fel de risc pentru a creşte răspândirea virusului. De asemenea, modul în care organizăm ziua votului este de asemenea natură, încât omul se poate duce în siguranţă la vot. Este nevoie de alegeri parlamentare, îi îndemn pe oameni să-şi pună întrebarea: o mai vor pe Renate Weber în fruntea Avocatului Poporului? Dacă nu facem alegeri, Renate Weber o să rămână în fruntea Avocatului Poporului şi o să fie în continuare responsabilă pentru sesizări la Curtea Constituţională care au dus la creşterea dramatică a numărului de infectări. Mai vor ca oameni ca Florin Iordache să ajungă în fruntea instituţiilor statului? Dacă nu mai vor ca oameni ca Florin Iordache să ajungă în fruntea instituţiilor statului, este nevoie de alegeri”, a afirmat Orban într-o conferinţă de presă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.