Coronavirusul se răspândește în familie și la petreceri ! V-ați întrebat unde poate sa duca aceasta nebunie ?

Coronavirusul se răspândește cel mai mult în familie și la evenimentele private, arată un studiu făcut în Statele Unite. Parca s-ar dori cu toată forța distantarea, izolarea, etc.

Pana la urma se dorește să ne distantam de prieteni, cunoscuți, familie ? Cu astfel de informații vehiculate din gurile unor medici, despre care populația crede ca nu au cum sa nu spună adevărul, ori ca nu doresc să ne induca în eroare, întregul fenomen capata proportii imense.

Se dorește sa fim singuri, fiecare individual, doar noi si tehnologia, fără nici un contact personal cu alte persoane. E noaptea mintii ! Și dacă cineva crede ca așa e corect, trebuie sa știe ca efectele vor fi dezastruoase, atât pe plan personal cât și din punct de vedere psihologic. Nu e destul ca în ultimii ani am fost distantati de tehnologie (și asta se vede de la o poșta), acum pur și simplu ni se indica (așa subtil) să ne indepartam și de cei dragi. V-ați pus vreodată întrebarea unde poate sa duca aceasta nebunie ?

Și în România, anchetele epidemiologice arată că evenimentele private sunt principalele focare de COVID-19, spunea recent premierul Ludovic Orban.

Medicul Valeriu Gheorghiță, de la Spitalul Militar din București, a explicat de ce se întâmplă acest lucru.

Este cu siguranță unul dintre factorii care contribuie la răspândirea acestui virus, în mediul familial și în special la anumite petreceri desfășurate în mediul privat, unde este foarte greu să intervii din punctul de vedere al măsurilor de control”, a spus medicul.

Există o tendință de a nu respecta măsurile de protecție atunci când ne întâlnim în grupuri de persoane pe care le cunoaștem, cu care obișnuim să ne vedem periodic, cu diverse ocazii, și bineînțeles că cu această ocazie există acest risc de răspânire a infecției de la o persoană la alta, cu atât mai mult acolo unde avem o răspândire comunitară accelerată”, a adăugat el.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.