Mort de beat si fara permis, la volan

La data de 26 octombrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Hodișa, care se afla la volanul unui autoturism, pe raza municipiului Satu Mare, sub influența băuturilor alcoolice, fiind implicat într-un eveniment rutier cu pagube materiale.

Astfel, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere.

Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.