Halucinant ! Satmareanca vanduta cu 400 de euro ! Tranzactia, in parcarea unui supermarket din oras !

Attila Hanyecz a fost condamnat la 5 ani de închisoare, după ce a fost prins în flagrant delict în timp ce vindea o fată cu 400 de euro, în parcarea unui supermarket din Satu Mare.

Bărbatul de 42 de ani căutase clienţi pe o reţea de socializare, prin mesaje în care îşi lăuda „marfa”: „e înaltă”, „are buletin”, “23 de ani”, „unde o pui, acolo rămâne”. Hanyecz se află la a cincea condamnare pentru trafic de persoane.

Fata de 23 de ani terminase doar opt clase şi locuia într-o comună din Satu Mare. Într-o casă compusă dintr-o cameră şi o bucătărie, Ana trăia alături de părinţii ei, dar și cu ceilalţi patru frați și cu o cumnată. Niciunul nu avea un loc de muncă. Supravieţuiau din ce munceau cu ziua prin sat şi din alocațiile celor mici.

După o cearta în familie, Ana a fugit de acasă doar cu hainele de pe ea. S-a refugiat în comuna învecinată, la o prietenă. Aceasta trăia în concubinaj cu Attila Hanyecz şi avea un copil cu el.

În ziua în care Ana a ajuns în casa lui, Hanyecz i-a plasat-o lui „Cot”, iar bărbatul a dus-o în Salonta, cu scopul de a o da mai departe traficanţilor care duceau în străinătate fete pentru prostituție. Hanyecz nu avea cum să facă bani de pe urma Anei, obligând-o să se prostitueze pe stradă, aşa că a luat decizia să scape de ea repede şi să o vândă. În seara de 7 aprilie 2020, a început să trimită mesaje pe Facebook.

Disperat că în vreme de pandemie nimeni nu mai voia să cumpere fete, Hanyecz a început să dea detalii: „Înaltă”, „Are buletin”, „23 de ani”, „Foarte tare”, „Unde o pui, acolo rămâne”. Apoi a trimis şi câteva poze cu Ana, comunicând prețul ei: 400 de euro. Unul dintre potenţialii clienţi ia legătura cu Poliţia şi-l denunţă, iar lui Hanyecz i se organizează un flagrant delict. El stabilise ca tranzacţia să aibă loc a doua zi, seara, în parcarea unui supermarket.

Înainte de a fi predată, Ana e „pregătită” de concubina lui Hanyecz, care o spală, o coafează şi o machiază, oferindu-i la plecare, drept „zestre”, un mic bagaj cu câteva haine şi încălțări din garderoba ei. În parcare, denunţătorul vine cu banii ceruţi de Hanyecz, dar şi cu tehnică de înregistrare pe el. Vânzătorul îşi laudă pentru ultima oară „marfa”, spune că ea știe ce are de făcut, că nu-i va face probleme şi că e liber să facă tot ce dorește cu ea.

Denunţătorul dă banii, ia fata, iar în secunda următoare, cei doi sunt înconjuraţi de Poliţie. Hanyecz a fost arestat, iar în data de 1 octombrie 2020, condamnat la 5 ani de pușcărie.

Sursa: www.libertatea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.