„Dragonul de aur” vine la Satu Mare

Teatrul „Andrei Mureșanu” joacă în Sala Mare a Teatrului de Nord, joi 29 octombrie, de la ora 19.00, spectacolul „Dragonul de aur” de Roland Schimmelphenin, regia Catinca Drăgănescu.

DRAGONUL DE AUR este despre noi toţi. Este un poem-teatral tragi-comic despre lumea absurdă şi uneori foarte crudă ȋn care trăim. În luptă cu determinismul social care pare că ne angrenează ȋntr-un rollercoaster fără de scăpare, deconstruim realitatea ȋn căutarea a ceea ce a mai rămas din umanitate azi.

Cinci asiatici, care ar putea fi la fel de bine şi turci şi români şi unguri şi alt soi de săraci ai lumii, oricum nişte imigranţi fără acte, muncesc la negru ȋntr-un fast-food ȋnghesuit şi foarte aglomerat, numit Dragonul de aur. Micul restaurant se află ȋn mijlocul cartierului chinezesc din oraş, ȋntr-o clădire care mai are o alimentară, un depozit şi o sumedenie de locuinţe. Trăiesc aici, ȋn acest furnicar tot felul de oameni şi poveştile lor se ȋmpletesc ȋntr-un mod bizar şi totuşi foarte natural ȋntr-o zi fatidică de vară” spune regizorul Catinca Drăgănescu.

Prețul biletelor este de 30 de lei. Rezervări și bilete se pot face la Agenția teatrală, str. Horea nr. 6. Telefon: 0261712106.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.