Haluncinata explicație venita de la vârful puterii ! Toți cei care mor, au decedat din cauza Covid ?

Ministrul Sănătății, Nelu Tataru, a explicat motivul pentru care mortalitatea este foarte ridicată în România la pacienţii infectaţi cu coronavirus, arătând că autorităţile raportează toate decesele cauzate de acesta sau prin decompensarea patologiilor concomitente prin prezenţa SARS-CoV-2.

Deci, să fie pe înțelesul tuturor. Nu se raportează doar cazurile de mortalitate cauzate de virusul botezat Covid (ori coronavirus, ori SARS-CoV-2, ori noul coronavirus, etc.), ci și decesele survenite de în urma unor boli cronice, însă al caror proces evolutiv decurge mult mai rapid din cauza suprapunerii unei alte boli, în cazul de fata cea provocata de Covid. Însă, trebuie subliniat un aspect extrem de important. O boala cronica poate evolua în sens negativ și sub influența altor virusuri ori bacterii, sau în urma suprapunerii unor patologii non-virale, orin non-bacteriene. Și asta, de asemenea, o știu prea bine toți medicii. Însă, acum e la moda Covid-ul și e ca o manusa binevenita pentru explicarea oricaror complicatii care au ca deznodamant decesul. Este halucinant cum știința medicala accepta asemenea pacturi.

Este extrem de tragic cum am uitat de mortalitatea provocata de alte boli grave, cum ar fi cancerul, TBC-ul, etc. Mai nou, chiar și decesele survenite în urma acestor patologii, sunt clasate în categoria celor provocate de Covid. E ca o paranoia a cifrelor. Sa fie cat mai mari … ca doar asa dau bine la crearea panicii !

Iată cât de „frumos” ne explica chiar șeful de la Ministerul Sănătății, modul în care se face numărătoarea bolnavilor de Covid, și ai persoanelor care mor în aceasta perioada.

Raportăm efectiv la tot ce înseamnă comorbidităţi. Noi am văzut şi celelalte raportări. De exemplu, sunt unele ţări care dau acea raportare pentru cazurile decedate de SARS-COV-2, fără comorbidităţi sau decesul prin decompensarea acestor comorbidităţi. Noi am ales să raportăm toate decesele care au avut, o dată, cauză SARS-CoV-2, dar şi decompensarea patologiilor concomitente prin prezenţa SARS-CoV-2 şi decesul fiind din acele cauze”, spune Tataru. Adică … cam tot …

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.