Spitalul Vechi sa se numeasca “Dr. Virgil Enatescu”. Cine a lansat aceasta propunere ?

Spitalul Vechi din municipiul Satu Mare ar putea purta numele dr. Virgil Enatescu. De asemenea, o strada din oras ar fi posibil sa fie botezata cu numele cunoscutului medic.

Toate acestea in conditiile in care Consiliile Judetean si Local vor accepta propunerea venita din partea presedintelui Organizatiei Judetene a PNL Satu Mare, Adrian Cozma.

Doctorul Virgil Enătescu a fost un simbol al urbei noastre dar şi a judeţului Satu Mare. Un om demn, corect şi un profesionist de marcă, recunoscut la nivel internaţional. Ne vom aminti mereu cu drag de el. Le propun colegilor din Consiliul Județean ca Spitalul Vechi să poarte denumirea “Dr. Virgil Enătescu”. Totodată colegii din Consiliul Local Satu Mare împreună cu executivul Primăriei ar trebui ca în prima ședință de Consiliu Local să aprobe denumirea unei străzi reprezentative a orașului cu numele doctorului academician Virgil Enătescu. Ar fi un gest firesc, în acord cu așteptările sătmărenilor.

Le mulțumesc tuturor anticipat și sper să reușim să fim uniți în astfel de momente care se petrec în comunitatea noastră” este mesajul transmis de Adrian Cozma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.