Primarul Marian Torok, investit în funcție (Foto)

Marian Torok, primarul ales al comunei Mediesu Aurit, la scrutinul din 27 septembrie, a fost investit azi (23 octombrie) în funcție.

La ceremonia de investire au participat prefectul Radu Bud, dar și candidatii liberalilor satmareni la parlamentarele din 6 decembrie, președintele Organizatiei Judetene a PNL Satu Mare, Adrian Cozma, respectiv primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma.

Totodata, in cadrul sedintei festive au depus juramantul și noii consilieri locali.

Într-o atmosferă de vădită emoție și în prezența Prefectului județului Satu Mare, domnul Radu Bud, a avut loc ședința de investire a primarului și a consilierilor comunei Medieșu Aurit. La eveniment au mai fost prezenți domnul Adrian Cozma președintele PNL Satu Mare și candidat la Parlamentul României, precum și domnul Ovidiu Duma primarul orașului Ardud și candidat la Senatul României și consilierul județean Beniamin Chira”, este mesajul PNL Mediesu Aurit.

De profesie medic veterinar, dr. Marian Torok a câștigat alegerile de la Mediesu Aurit cu un rezultat zdrobitor în fata contracandidatilor săi, intrunind un numar de 1953 de voturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.