Tânăr roman, victima unui accident în Italia. Iubita lui a murit la spital (Foto)

Un grav accident de circulatie, soldat cu moartea unei tinere de 21 de ani, a avut loc într-o localitate din provincia intaliana Cremona. Iubitul ei, un român de 24 de ani, a fost rănit, după ce fata a pierdut controlul volanului și s-au rasturnat cu mașina.

Accidentul a avut loc marți seară, de-a lungul drumului provincial 85 Bassa di Casalmaggiore, între localitățile Scandolara Ravara și Motta Baluffi.

Mașina s-a rostogolit de mai multe ori, iar fata de 21 de ani, dar și iubitul ei, un tânăr român de 24 de ani, care era pasager, au fost aruncați din Toyota. În urma impactului, șoferița a fost grav rănită, fiind transportată cu elicopterul la spitalul din Cremona. Din păcate, Lucrezia Minnilli a murit în noaptea de marți spre miercuri. Și românul a fost rănit, însă viața lui nu este pusă în pericol.

Jurnalistii spun că mașina ar fi lovit un mistreț, acesta fiind motivul din cauza căruia fata ar fi pierdut controlul volanului. Fiind, noapte tânăra nu ar fi văzut animalul. Miercuri dimineață, însă, cadavrul acestuia a fost găsit la aproximativ 200 de metri de locul în care românul și iubita lui s-au răsturnat cu mașina.

Sursa: www.gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.