Reguli stricte de la 1 ianuarie ! Marea Britanie închide granițele !

Marea Britanie vine cu noi reguli de la 1 ianuarie, după cum anunță ministrul de interne britanic. Acesta a spus că începând cu prima zi a anului viitor, cetățenilor cu antecedente penale li se va interzice intrarea în Marea Britanie.

Cine nu va mai putea intra în Marea Britanie

  • Orice cetățean UE condamnat la cel puțin un an de închisoare
  • Cetățenii UE care au comis orice infractiune în ultimul an
  • Cetățenii UE care au fost condamnați la mai puțin de un an de închisoare
  • Delincvenții care nu au executat o pedeapsa cu închisoarea, dacă există dovezi că sunt recidiviști, cauzează „vătămări grave” sau prezența lor în Marea Britanie reprezintă o amenințare
  • Persoanele implicate într-o căsătorie falsă și oricine încalcă reglementările vamale

Nu în ultimul rând, cetățenii UE fără adăpost ar putea fi deportați dacă refuză sprijinul din partea autorităților, cum ar fi oferta de cazare, așa cum este deja cazul cetățenilor non-UE.

Atunci când se va încheia perioada de tranziție, vom avea controlul frontierelor noastre și vom introduce noul nostru sistem de imigrație pe baza de puncte, mai ferm și mai corect. Abordarea noastră clară și corectă va trata în mod egal oamenii din orice parte a lumii. Retragerea graduală a folosirii cărților de identitate la frontieră, care sunt unele dintre documentele cel mai puțin sigure, este o etapă importantă în a ne face mai sigure frontierele”, a explicat ministrul britanic de interne.

Sursa: www.capital.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.