Cineplexx dă startul festinului horror la cinema de Halloween

Pentru că filmele de groază pe marile ecrane sunt o componentă nelipsită de Halloween, Cineplexx creează o atmosferă propice sărbătorii prin experiența cinematografică inegalabilă, odată cu lansarea campaniei Halloweeks din 23 octombrie.

Timp de două săptămâni, între 23 octombrie și 6 noiembrie, cele mai apreciate producții horror ale ultimilor ani vor putea fi revăzute în cinematografele Cineplexx Sibiu și Satu-Mare la un preț unic de doar 10 lei biletul.

Printre cele mai importante titluri incluse în promoție se numără: „The Grudge”/ „Blestemul” (2020), „Escape Room”/ „Scapă, dacă poți!” (2019), „Halloween”/ „Halloween” (2018), „A Quiet Place 1”/ „Fără zgomot” (2018), „Pet Sematary”/ „Cimitirul animalelor” (2019) și altele vor urma.

Totodată, pe 30 octombrie, Cineplexx Sibiu și Satu-Mare vor aduce în premieră la cinema horror-ul „The Craft: Legacy”/ „Clubul tinerelor vrăjitoare”, o continuare a filmului de succes „The Craft” din 1996 care surprinde povestea a patru adolescente dispuse să facă orice pentru a fi vrăjitoare până când puterile lor oculte devin extrem de periculoase.

Programul complet al celor două cinematografe, detalii despre campania Halloweeks și bilete pot fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România. La aproximativ un an de la intrarea pe piața românească, Cineplexx deține deja cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.