Monica Anisie: Copiii din casele fără curent, pot urmări lecțiile la televizor

Sefa de la Educatie, Monica Anisie, crede că elevii care nu au curent electric și nu pot participa la lecțiile online, ar putea să învețe de la … televizor. Afirmatia acesteia este cât se poate de hilara, având în vedere faptul ca și televizoarele funcționează cu energie electrică.

Monica Anisie a fost întrebată, la postul de televiziune Realitatea Plus, ce se întâmplă cu acei școlari din zonele defavorizate care nu au încă acces la tabletele necesare educației online și nici la curent electric. 

Reporter: I-ați luat în calcul și pe cei care nu au curent electric acasă, deci nu au cum să se conecteze cu tableta la la internet?

Bineînțeles că s-au luat și astfel de măsuri încă din perioada în care am fost în situația de urgență. Cu toții am stat acasă și am desfășurat cursurile în sistem online. Acolo unde nu a existat această posibilitate unitatea de învățământ a asigurat materiale de lucru pentru copii, în așa fel încât să continue învățarea. Mai mult decât atât, Ministerul Educației a realizat în parteneriat cu Televiziunea Română programul „Teleșcoala”, prin care am continuat pregătirea elevilor pentru examenele naționale” spune Monica Anisie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.