A apărut televizorul rulabil ! Costa cât mai multe mașini la un loc !

Noul televizor a fost lansat pe piață de către cunoscuta marcă de electronice LG, care a decis să facă acest pas cu o destul de mare întârziere. Televizorul rulabil, de care tot vorbește de mai mulţi ani, nu este disponibil la un preţ care să și-l poată permite oricine.

Signature OLED R, televizorul LG rulabil pe care compania coreeană l-a prezentat pentru prima oară în urmă cu doi ani, a intrat oficial pe piaţă, însă în acest moment doar pe piaţa coreeana.

LG vinde acest televizor în Coreea de Sud cu 100 milioane KRW, ceea ce, la cursul actual de schimb, înseamnă 74.585 euro.

Suma este șocantă mai ales că vorbim doar de un televizor. Cu toate acestea, fiind vorba de un produs inovator, prețul nu este atât de neobişnuit. Televizorul vine cu o inovaţie ce nu se mai regăseşte în portofoliul altor producători, iar cei de la LG sunt recunoscuţi pentru astfel de artificii, inclusiv în zona smartphone-urilor.

Signature OLED R are un panou flexibil de 65 inch, care poate fi retractat complet sau parţial în baza de lemn pe care este plasat. Practic, când nu este folosit, televizorul poate fi pur şi simplu ascuns în baza care îl însoţeşte şi care poate fi confundată un articol de mobilier. Când este retras parţial, imaginea va fi afişată doar pe zona vizibilă a panoului, putându-se crea astfel diferite raporturi ale imaginii la care este redat conţinutul.

Sursa: www.capital.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.