Privati de norma de hrana. Polițiștii au câștigat în instanța

Mai mulți polițiști de la Biroul de Investigatii Criminale a IPJ Satu Mare nu si-au primit norma de hrana timp de 2 ani de zile. Aceștia au dat în judecată IPJ Satu Mare. Instanța le-a dat câștig de cauza.

In fapt, mai mulți polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale nu au primit norma de hrană timp de aproape 2 ani de zile pentru ca „șeful” de birou de la acea vreme a considerat, de la sine putere, ca polițiștii aflați în subordinea sa (printr-un act de imputernicire intrucat acea poziție nu a fost ocupată prin concurs) nu merita aceasta norma de hrană care se acordă pentru munca în ture sau schimburi și nu a făcut nici un demers în acest sens.

Sindicatul Europol a reusit prin măiestria domnului avocat Vasvari Viorel sa obțină o hotărâre definitiva și irevocabila care obliga IPJ Satu Mare la plata normei de hrană către membrii noștri de sindicat care au fost privați de acest drept în perioada 2016-2018.

Ii mulțumim pe acesta cale domnului avocat și transmitem conducerii IPJ ca ne-am dori ca astfel de situații sa fie rezolvate pe plan intern sa nu mai fim nevoiți sa încarcam cu dosare noi sălile de judecată” este mesajul celor de la Sindicatul Europol Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.