Perchezitii într-un dosar de trafic de droguri. Un bărbat arestat

Vineri, 16 octombrie, procurorii DIICOT Maramures au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că inculpatul a înființat o cultură de cannabis și a desfășurat activități de trafic de droguri de risc și mare risc, pe raza județului Maramureș.

În cursul aceleiași zile, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Maramureș și polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș – Sectorul Poliției de Frontieră Sighet au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 26 plante de cannabis, 72 gr cannabis, 120 comprimate M.D.M.A., semințe cannabis, mai multe pachete cu țigări de contrabandă, suma de 20.000 lei, 3 stații de emisie recepție, precum și alte materiale probatorii.

În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Maramureș a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.