Au chefuit și au lăsat prapad în urma lor. Apoi, au plecat fără sa plătească

Opt adulți și patru copii, adică patru familii din Maramures, s-au gândit să se distreze la Hotelul „Prezident” din Felix. Totul s-a întâmplat în week-end-ul trecut. S-au cazat de vineri cu rezervare până duminică.

Sâmbătă au trecut la scandal, consum nelimitat de băuturi scumpe și meniuri exclusiviste. Au vandalizat piscina, camerele de hotel, s-au dat în spectacol iar duminică seara s-au făcut nevăzuți fugind pe ușa din dos, uitând să-și achite consumația și cazarea.

Reprezentanții hotelului President au depus, vineri dimineața, o plângere penală la Poliția stațiunii Băile Felix împotriva a patru familii din județul Maramureș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz de încredere prin fraudarea creditorului și distrugere”, spune purtatorul de cuvânt al IPJ Bihor, Ioana Lascau.

Au fost patru familii din Maramureş, înregistrat pe numele de Herman şi Pop. Au făcut rezervare şi s-au cazat de vineri până duminică. Sâmbătă după-amiaza au făcut comenzi destul de consistente la bar şi la restaurant. Seara în jurul orei 21.30 au început să facă gălăgie și la piscină, să deranjeze clienţii. Nu s-au potolit , am fost nevoiți să chemăm poliția. S-au mai liniştit puțin , dar spre dimineaţă au continuat în cameră cu spectacolul. Duminică, la ora 12.00, i-au sunat colegii de la recepţie pentru a preda camera, turiștii au menționat că nu pot pleca acasă deoarece au băut noaptea și sunt mahmuri, au solicitat încă o noapte de cazare. Au spus că merg la restaurant să servească masa şi revin ulterior. Pe la 9 şi ceva au revenit să întrebe ce sumă au de plată. Li s-a făcut nota de plată finală, cu cazare/masă şi tot ce au mai consumat. Au solicitat ca factura să fie pe persoană juridică menționând că vor face plata prin transfer bancar. Duminică pe la ora 21.45 au plecat pe furiș folosind uşa de serviciu a hotelului, fără să achite” a menționat patronul hotelului President, Dumitru Fechete.

Cine sunt țeparii ? Octavian Emanuel Pop, domiciliat in Baia Mare, strada Dimitrie Cantemir, nr. 7/2 insa isi face veacul in Ocoliș pe strada Culturii nr.85 și Paul Herman din Mocira iar firma pe care au înregistrat consumația și cazarea au facturat-o pe Buildpoe Construct SRL, din localitatea Ocoliș.

Sursa foto: www.emaramures.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.