Vrea sa desfiinteze aceasta institutie ! Ii da pe toți afara !

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că își dorește desființarea actualei Inspectii a Muncii. Potrivit ministrului, în momentul de față se pregătește o nouă lege car urmează să fie votată în Parlament.

Decizia mea este radicală. Efectiv procedez la regândirea unei noi legi. Activitatea Inspecției Muncii se bazează pe o lege care a fost votată în Parlament, deci tot în Parlament se vor întâmpla și modificările.

Va fi un obiectiv prioritar al Partidului Național Liberal în noul Parlament, de a promova și de a dezbate o nouă lege a inspecției muncii, care va duce, bineînțeles la o imediată măsură după ce noua lege ar urma adoptată, la o evaluare a actualilor directori, respectiv a încetării relațiilor de muncă și a angajării unor altor persoane, care ar au competența necesară să desfășoare activități de control eficiente”, a spus Violeta Alexandru.

Totodată, ministrul Muncii a subliniat faptul că noua lege va genera schimbări majore în întreg sistemul, iar Inspecția Muncii urmează să ia de la zero, ceea ce înseamnă că va fi nevoie de renunțarea la vechii angajați și de angajarea unor noi persoane.

Deci da, vor fi schimbări care vor fi generate de noua lege. Adoptarea unei noi legi înseamnă cumva a o lua de la zero în organizarea acesti instituții, ceea ce înseamnă noi angajați”, a mai precizat Violeta Alexandru.

Sursa: www.capital.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.