Un pustan de 19 ani a violat o localnica. A luat-o cu mașina, apoi a dat buzna peste ea (Foto)

Un pusctan de 19 ani a violat și abandonat pe drum o femeie de 47 de ani, pe care o luase cu mașina. Totul s-a întâmplat miercuri, 14 octombrie, în localitate maramureseana Vima Mica.

Femeia a fost abordată de tânărul care i-a propus să o ducă cu mașina acasă. Pe drum, în apropiere de casa femeii, acesta a dat-o jos din masina, a batut-o, după care a violat-o și a abandonat-o.

Tânărul de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Poliţiştii din Suciu de Sus au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un tânăr de 19 ani din Vima Mică. Acesta este bănuit de comiterea infracţiunii de viol. În fapt, în 14 octombrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 47 de ani din Vima Mică, cu privire la faptul că în jurul orei 22.30, în timp ce se deplasa pe jos, spre domiciliu, un tânăr de 19 ani din Vima Mică, s-a oprit cu autoturismul și a transportat-o spre domiciliul acesteia. Când a ajuns în apropierea domiciliului acesteia, a dat-o jos din autoturism, a agresat-o, după care a întreținut relații sexuale normale fără consimțământul acesteia. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare pentru un consult de specialitate. Tânărul a fost introdus în Centrul Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Maramureș”, se arată în comunicatul polițiștilor.

Tânărul de 19 ani, Bogdan T., este din satul Peteritea, comuna Vima Mică.

Sursa foto: www.baiamare24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.