Proxenet roman, ucis într-o închisoare din Spania. Criminalul l-a înjunghiat de 29 de ori

Un român condamnat în Spania pentru proxenetism cu minori a fost ucis de un alt deținut condamnat pentru crimă, care a vrut să-l pedepsească pentru faptele sale.

Bărbatul de 32 de ani a murit înjunghiat de 29 de ori, în curtea închisorii Brians 2 din Barcelona.

Deținutul român a fost ucis în timpul plimbării de seară, marți, în jurul orei 19.30, relatează cotidianul El Pais.

Agresorul era condamnat pentru crimă și jaf și l-a atacat pe român cu intenția clară de a-l ucide, pentru că din cele 29 de răni produse cu un cuțit, patru au fost în gât și restul în piept.

Atacul a fost înregistrat de camerele de supraveghere din penitenciar, iar românul a murit în scurt timp din cauza cantității mari de sânge pierdută. Atacatorul a fost izolat la carceră iar imaginile și restul probelor au ajuns la judecătorul de penitenciar, care va stabili cum va fi sancționat.

Potrivit departamentului spaniol de justiție, a fost o crimă premeditată, iar agresorul a vrut să aplice așa numita „lege a închisorii” pentru infracțiunile sexuale ale românului împotriva unor minore. Acesta ar fi profitat și de persoane cu handicap, arată sursa citată. Concluzia finală va fi comunicată în urma unei anchete oficiale.

Din 2012, prin decizia Tribunalului din Barcelona, proxenetul român ispășea o pedeapsă de 15 ani de închisoare pentru obligarea la prostituție a unor tinere și a unor persoane cu handicap. Împreună cu o femeie, el a sechestrat și obligat să practice prostituția o minoră într-un apartament.

Bărbatul și femeia au răpit-o pe minoră în timp ce pleca din România în Italia și au supus-o unui adevărat calvar. Fata era bătută crunt și obligată să se prostitueze la Roma, Zaragoza și, în cele din urmă, la Barcelona, ​​unde românul și concubina lui au fost arestați de poliție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.